Picture of study materials
hjemmeundervisning.dk

Undervisningsmaterialer

Sidst opdateret: 11/07-2022

Der er en fantastisk masse godt undervisningsmateriale til rådighed. På Pædagogisk Bibliotek kan man danne sig et godt overblik over stort set alt det materiale, der bliver brugt i skolesystemet i Danmark. Der er mulighed for at oprette sig som låner, og låne materiale med hjem, så man kan kigge nærmere på det i ro og mag, inden man beslutter sig for, hvilket materiale man eventuelt vil benytte sig af.

Til de fleste undervisningsmaterialer er der en lærervejledning, og de fleste lærervejledninger guider én igennem undervisningsmaterialet på bedste vis. Mange af lærervejledningerne tager opgaverne én for én, og beskriver, hvordan det skal gennemgås med eleverne. Til rigtig meget undervisningsmateriale findes der ligeledes facithæfter samt vejledninger og forslag til, hvordan undervisningen kan foregå.

Stort set alt det nyeste undervisningsmateriale der er tilgængeligt, er tilrettelagt sådan, at de opfylder kravene, som Undervisningsministeriet har gjort gældende med Fælles Mål.

Selv for den mest ukendte i det at give læring fra sig, er der rig mulighed for at få rigtig god hjælp i disse lærervejledninger.

Lærervejledningerne kan købes de samme steder, hvor man køber undervisningsmaterialet.

Udover det undervisningsmateriale, der normalt bruges i folkeskolen, findes der en stor mængde materiale, der er frit tilgængeligt på internettet, og som det vil være en rigtig god ide at supplere undervisningen med.

I linksektionen her på hjemmesiden kan du bl.a. finde linket til Pædagogisk Bibliotek og diverse forlag med undervisningsmateriale.